Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

SOMMARJOUR

Vi lyssnar på era önskemål från 2015 och utökar vår jourverksamhet. Efter midsommar är majoriteten av skärgårdens båtar sjösatta och semestertider står för dörren. Båtvårdsspecialisten vill att ni alla ska ha en så problemfri och njutbar båtsemester som möjligt. Vi ökar då vår beredskap för att förebygga just era driftstopp. Allt för att er semester ute till havs skall fortsätta i solskenet.


Under sommarperioden tillämpar vi Jourtaxa för att vid brådskande ärende kunna ordna fram resurser och avhjälpa det uppkomna problemet inom 48 timmar från att du ringt in. Vi står redo med våra jourbåtar för att rädda just din semester.

Självklart påverkas vår arbetstid om:
  • Det krävs delar som inte finns att få tag i inom Sverige.
  • Beställningen på åtgärd rings in fredag eftermiddag och kräver delar från våra leverantörer som endast har öppet under veckodagar.
Jouruppdragen har företräde

Detta innebär att ordinarie inbokade arbeten inom denna period kan bli senarelagda. Vi tar alltid in extra resurser och arbetar övertid vid jouruppdrag för att undvika förseningar.

Hur bråttom har du?

Vi tillämpar olika prislägen beroende på hur snabbt du behöver hjälp.

  • Ordinarie timtaxa: 930:- inkl moms / person
  • Avhjälpt inom 72 timmar 1395:- inkl moms / person
  • Avhjälpt inom 48 timmar 1860:- inkl moms / person


Framkörningar enligt ordinarie prislista tillämpas.