Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

BOTTENMÅLNING

Bottenfärgens avsikt är att hålla havstulpaner och annan beväxtning BORTA från båtbotten. Vad än färgtillverkarna säger så är det färger med ingredienser som organismerna inte uppskattar som är de mest effektiva. 
Det allra bästa för miljön är att äga en segelbåt utan bottenfärg som man låter det växa på. En motorbåt som man av miljösynpunkt inte bottenmålar är väldigt bra för väldigt exemplariska miljöfamiljer som under sina fina dagar PRIORITERAR att på vägen stanna vid en båtbottentvätt minst en gång i månaden och tvätta av botten.

Slarvar man med detta höjs bränsleförbrukningen så att miljöbesparingen vänds till förstöring i form av upp till dubbel bränsleförbrukning. Självklart beror det mycket på var din båt har sin hemmahamn, ni lyckligt lottade mälarbåtar har inte den beväxtning som vi i syrerika bräckta vatten kan bli utsatta för och skall därför INTE måla med lika giftiga färger som dessa båtar.
Värst har båtarna som befinner sig på Västkusten resp, Medelhavet och än mer söderut. Vi på Båtvårdsspecialisten kan ämnet och vill vägleda just dig i denna djungel. I samråd kan vi komma fram till vad som passar dina ändamål och farvatten.
 Vi har tillgång till samtliga fartygs och konsumentfärger på marknaden.

Fyll i nedan för prisuppgift på din båtmodell:

Under respektive flik ovan för tjänster finns information om vad som ingår i prisbilden. Tveka inte att maila oss vid frågor!

Välj motor eller segelbåt:
Längd (m):
Bredd (m):

Välj intressant tjänst nedan:

0:-