Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

GARMIN

Tekniken går framåt i elektronikvärlden.
 Varje år sprutar det ut nya tekniker, modeller och finesser. En tydlig och lättanvänd plotter är det bästa och mest användbara verktyget för en enkel och säker färd mellan kobbar och skär i skärgården.

De nya enheterna klarar av att på egen hand ge dig guidning till de öar du skriver in namnen på. Den visar tydligt grund och andra obehagligheter så du inte träffar på den där stenen som är svår att syfta via sjökortet. Om man kopplar in motorerna till GPSen kan du få upp all information och bränsleförbrukningen direkt i skärmen. Om du dessutom tar hjälp av en radar och ett ekolod kan du tryggt och säkert ta dig fram året runt dygnet runt oavsett sikt och väder.

Vi på Båtvårdsspecialisten är auktoriserade installatörer för samtliga av Garmins system och skräddarsyr den senaste tekniken för just din båt.

Fyll i nedan för prisuppgift på din båtmodell:

Under respektive flik ovan för tjänster finns information om vad som ingår i prisbilden. Tveka inte att maila oss vid frågor!

Välj motor eller segelbåt:
Längd (m):
Bredd (m):

Välj intressant tjänst nedan:

0:-