Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

MOTORSERVICE

En motorbåtsägares mardröm kan en segelbåtsägare lösa med en axelryckning! Så grattis alla ni segelbåtsägare som trots en strulig, ej genomgången maskin kan få mycket kvalitativ sjötid under en strulig motorsäsong.

Till oss motorbåtsägare - ta hand om motorerna!

Vi hör ofta citat som:

- "Min motor har aldrig krånglat, byter olja på den och kör, startar alltid på första.”
- ”Min motor är så ny, bara sex år gammal, inte behöver den service varje år.”

Vanliga tankesätt hos oss motorbåtsägare då service på våra maskiner är en tråkig, dyr och bara just en kostnad. En intressant aspekt är att under säsong vill man inget annat än betala sig ur en defekt maskin. Detta innebär oftast både dyra delar och ingrepp som följd, för att få fånga dom där soldagarna som är så sällsynta i svensk sommar Det kan vara allt från en motor som går varm, limpor som rostat och borde ha bytts för länge sedan, tändstift som man valt att köra ett extra år på och bälgar som nog håller…

En välinfettad rostförebyggd maskin med ett torrt maskinrum, välservade serviceintervall för så väl impellrar, bälgar, vajrar, limpor, knän, kylsystem, ventiler, remmar är bästa förutsättningarna för en njutbar sommar.

Anlita oss på Båtvårdsspecialisten

Vi har lång erfarenhet och vet vad din motor behöver.
Vi har vårt egna välskrivna servicedokumentation som är en värdehandling för dig som kund. Du kan enkelt se vad vi utfört samt serviceintervallen för när ni bör utföra nästa ingrepp. Innan du lämnar in båten till oss ta gärna för din egen skull fram ev serviceböcker och historik som vi kan utgå ifrån och ge din maskin precis rätt serviceintervall.

Vi servar samtliga motorer på marknaden. Vi har diagnosavläsningsverktyg för följande märken: Edvinrude, Johnson, Yamaha, Mercury, Mercruiser, Volvo Penta, Suzuki, Honda, Yanmar.

 

 

Fyll i nedan för prisuppgift på din båtmodell:

Under respektive flik ovan för tjänster finns information om vad som ingår i prisbilden. Tveka inte att maila oss vid frågor!

Välj motor eller segelbåt:
Längd (m):
Bredd (m):

Välj intressant tjänst nedan:

0:-