Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

REKONDITIONERING

Vi bryr oss om din båt , som du bryr dig om din egen hud! – Gör det du också!

Under våra verksamma år har vi sett både nya och äldre båtar i de mest glänsande och bedrövliga skicken.
 Hur kan det då skilja så mycket?


Självklart handlar det om kvalitén på båten från tillverkningen.
Det vi inte kan smita ifrån är att minst 90% av orsaken ligger i underhållet. Äldre båtar från tidigt 90-tal är ofta väldigt tjocka i plasten och klarar någon eller några säsonger utan vaxning och nytt fett på ytan. Många nybåtar klarar endast två blanka säsonger utan underhåll innan dem torkat ut så pass att sol och oxider lyckats tränga igenom gelcoatens yta och börjat åverka på dess struktur och porer.

Sköt båten som om det vore din egen hud…

Vi smörjer kontinuerligt in oss för att inte bli torra om huden och går det för sällan så får vi torrsprickor. 
Båten har tyvärr ingen produktion av nya ”gelcoatceller” och förblir ofta sprucken när det gått så pass långt. Hemligheten är, precis som ni säkert förstår, underhåll, underhåll, underhåll.

Anlita oss på Båtvårdsspecialisten & Genuine Marine Sweden AB

Vi har tipsen och knepen för just din båt, vilka vi gärna delar med oss av. Det finns inte plats att lista dem här på hemsidan.
 Följ oss på Facebook så svarar vi på hur du enklast går tillväga om du vill försöka på egen hand.

Använd offertberäkningen nedan och låt oss hjälpa dig utföra jobbet redan idag, Vi lovar att du och din båt kommer vara ett nöjt par efteråt!

Fyll i nedan för prisuppgift på din båtmodell:

Under respektive flik ovan för tjänster finns information om vad som ingår i prisbilden. Tveka inte att maila oss vid frågor!

Välj motor eller segelbåt:
Längd (m):
Bredd (m):

Välj intressant tjänst nedan:

0:-