Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

TRÄVÅRD

Trädetaljer i plastbåtar är den moderna plastbåtens små ”kuttersmycken”. För ägare till genuina mahognybåtar är det en självklarhet att ge träslagen den kärlek som behövs under och innan säsongen. I våra moderna, daycruiser, hytt och ht-båtar är detta underhåll inte alls lika vanligt att skåda.

Trä är ett som vi alla vet känsligt material som med rätt ytbehandling klarar av allt som den marina miljön må utsätta den för. Vi har en mängd olika tillvägagångssätt för att tillmötesgå just dina önskemål och få dina trädetaljer att spegla just din personlighet. Vi ger dig gärna tips hur du som båtägare kan bära dig åt och vilka skonsamma medel och metoder du kan tillämpa för att underhålla dina trädetaljer på din båt.

 

Fyll i nedan för prisuppgift på din båtmodell:

Under respektive flik ovan för tjänster finns information om vad som ingår i prisbilden. Tveka inte att maila oss vid frågor!

Välj motor eller segelbåt:
Längd (m):
Bredd (m):

Välj intressant tjänst nedan:

0:-