TRÄVÅRD

TRÄVÅRD

Trädetaljer i plastbåtar är den moderna plastbåtens små ”kuttersmycken”. För ägare till genuina mahognybåtar är det en självklarhet att ge träslagen den kärlek som behövs under och innan säsongen. I våra moderna, daycruiser, hytt och ht-båtar är detta underhåll inte alls lika vanligt att skåda.

Trä är ett som vi alla vet känsligt material som med rätt ytbehandling klarar av allt som den marina miljön må utsätta den för. Vi har en mängd olika tillvägagångssätt för att tillmötesgå just dina önskemål och få dina trädetaljer att spegla just din personlighet. Vi ger dig gärna tips hur du som båtägare kan bära dig åt och vilka skonsamma medel och metoder du kan tillämpa för att underhålla dina trädetaljer på din båt. På Båtvårdsspecialisten kan du också lämna in din båt så fixar vi allt som behövs för att få den i rätt skick.

Alla priser på denna sidan är inklusive moms. Materialkostnader tillkommer där inget annat anges. Övriga timdebiterade arbeten 1000:-/timma inkl moms. Med reservation för prisändringar.