VÅRRUSTNING

För dig som önskar låta oss utföra din Vårrustning.
Boka oss redan nu för att garantera en färdig båt till sjösättning.

Rekonditionering

Vi bryr oss om din båt , som du bryr dig om din egen hud! – Gör det du också! Under våra verksamma år har vi sett både nya och äldre båtar i de mest glänsande och bedrövliga skicken. Hur kan det då skilja så mycket? Läs mer här!

Epoxygrundmålning

Vi vill inte låta vatten ta sig in i båten varken ovanifrån eller underifrån. Då båtbotten och gelcoaten är exponerad för vatten 100% av tiden båten är sjösatt krävs en speciell behandling.

Bottenmålning

Bottenfärgens avsikt är att hålla havstulpaner och annan beväxtning borta från båtbotten. Vad än färgtillverkarna säger så är det färger med ingredienser som organismerna inte uppskattar som är de mest effektiva

Motorservice

En välinfettad rostförebyggd maskin med ett torrt maskinrum, välservade serviceintervall för så väl impellrar, bälgar, vajrar, limpor, knän, kylsystem, ventiler, remmar är bästa förutsättningarna för en njutbar sommar.

Frågar man inte får man ingenting veta!

Vi vill ge dig all information du behöver för att du på egen hand skall veta hur du får just din båt i så bra skick som möjligt. Vi har under åren utvecklat smidiga, skonsamma och professionella metoder i allt som rör underhåll och båtskötsel.

Vi delar gärna med oss av vår långa erfarenhet kring följande områden så här på våren när plusgraderna tittar fram.

Funderar du redan på hur och vart du ska göra din vårrustning inför nästa år?
Boka oss nu och garantera en färdig båt till sjösättning.